Sziasztok
Rászenteltem az elmúlt pár órámat, hogy olvasgassam a fórum-hozzászólásaitokat, nézegessem a guild profileját armoryn, és lassan megszületett bennem a végleges elhatározás, hogy jelentkezzek resto druidommal a guildetekbe. (Sussanradot régóta ismerem, ő is bíztatott a jelentkezésre:)
Sajnos eddig nem volt alkalmam aktív playerként értelmes színvonalon raidelő guildhez tartozni, de úgy gondolom, hogy ennek most eljött az ideje.
Az elmúlt 1 évben a Blessed Constellation guildben tevékenykedtem officerként, (exbarátommal alapítottuk és vezzettük a guildet) de nem sikerült elérnünk a kitűzött célokat és úgy döntöttünk, hogy egyesülünk az Executors guildel, de sajnos itt sem történt előrelépés. Komoly kihívást szeretnék találni a raideken nyújtott teljesítményem javításában healerként (nem raidleaderként, mint eddig), szeretnék egy profi csapat tagjaként raidelni.
2 és fél éve kezdtem a játékot, a BC előtti raideket nem ismerem. BC-ben tagja voltam a Gods of Warnak, a HHB-nak, a Crusadersnek(itt nem voltam igazán aktív, Kelathai azért lehet, hogy emlékszik még rám^^), de gyakorlatilag csak karába jártam.
A WotLK-es raidismeretem is elég hiányos, Ulduarban a keeperekig jutottunk, trialban pedig csak 10es pugal voltam és csak a faction championokig szenvedtük el magunkat. A hard mode-ok szinte teljesen kimaradtak.
Tudom, hogy ez nagyon nagy hátrány lehet, ha úgy döntötök, hogy csatlakozzak hozzátok, de azért videókból és soksok taktikolvasásból is meg lehet többé-kevésbé ismerni a bossokat.
A karakterem gearje szerintem nagyjából megfelelő, feral(tank+frostrez) cuccokat is összeszedegettem naxx25ből, uldu10ből, de elég életveszélyes(mm a raidre nézve), ha átváltok maciba... inkább maradok a healelésnél.
armory link:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Rebbencs(van egy lvl80as holy priest altom, de szegény kicsit el van hanyagolva, raidelésre alkalmatlan)
Proffjaim herb. és alchemy(elixir master), flask poti mindig van nálam raiden...
Addonok: XPerl vagy Grid (kedvfüggő), DBM, Omen
A gépem.. hát fogalmam nincs, hogy mi van benne, de tudok játszani raiden 20 körüli fpsel, az internetkapcsolatom néha csinál érdekes dolgokat, de alapvetően nincs vele probléma.
IRL Zsófi vagyok, 17 éves, Budapesten lakom, gimnáziumba járok, 11. osztályba. Szabadidőmben a wowon kívül elég sokmindennel foglalkozom.
Hetente két raiden rendszeresen részt tudnék venni. Tudom, hogy ez nem túl sok, de nagyonnagyon reménykedem benne, hogy elég komprumisszumkészek vagytok, látjátok bennem a lelkesedést és felvesztek.
Ha valamit kihagytam, ingame megtaláltok általában estefelé, ill. figyelem a forumot is.
rebb