..:: Cold Fusion ::..

..:: Cold Fusion guild Foruma ::..
It is currently 2010.09.07. 18:21

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Apply: Rebbencs - resto druid
PostPosted: 2009.09.14. 22:41 Report this post  

Sziasztok

Rászenteltem az elmúlt pár órámat, hogy olvasgassam a fórum-hozzászólásaitokat, nézegessem a guild profileját armoryn, és lassan megszületett bennem a végleges elhatározás, hogy jelentkezzek resto druidommal a guildetekbe. (Sussanradot régóta ismerem, ő is bíztatott a jelentkezésre:)
Sajnos eddig nem volt alkalmam aktív playerként értelmes színvonalon raidelő guildhez tartozni, de úgy gondolom, hogy ennek most eljött az ideje.
Az elmúlt 1 évben a Blessed Constellation guildben tevékenykedtem officerként, (exbarátommal alapítottuk és vezzettük a guildet) de nem sikerült elérnünk a kitűzött célokat és úgy döntöttünk, hogy egyesülünk az Executors guildel, de sajnos itt sem történt előrelépés. Komoly kihívást szeretnék találni a raideken nyújtott teljesítményem javításában healerként (nem raidleaderként, mint eddig), szeretnék egy profi csapat tagjaként raidelni.

2 és fél éve kezdtem a játékot, a BC előtti raideket nem ismerem. BC-ben tagja voltam a Gods of Warnak, a HHB-nak, a Crusadersnek(itt nem voltam igazán aktív, Kelathai azért lehet, hogy emlékszik még rám^^), de gyakorlatilag csak karába jártam.
A WotLK-es raidismeretem is elég hiányos, Ulduarban a keeperekig jutottunk, trialban pedig csak 10es pugal voltam és csak a faction championokig szenvedtük el magunkat. A hard mode-ok szinte teljesen kimaradtak.
Tudom, hogy ez nagyon nagy hátrány lehet, ha úgy döntötök, hogy csatlakozzak hozzátok, de azért videókból és soksok taktikolvasásból is meg lehet többé-kevésbé ismerni a bossokat.
A karakterem gearje szerintem nagyjából megfelelő, feral(tank+frostrez) cuccokat is összeszedegettem naxx25ből, uldu10ből, de elég életveszélyes(mm a raidre nézve), ha átváltok maciba... inkább maradok a healelésnél.
armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Rebbencs
(van egy lvl80as holy priest altom, de szegény kicsit el van hanyagolva, raidelésre alkalmatlan)
Proffjaim herb. és alchemy(elixir master), flask poti mindig van nálam raiden...
Addonok: XPerl vagy Grid (kedvfüggő), DBM, Omen
A gépem.. hát fogalmam nincs, hogy mi van benne, de tudok játszani raiden 20 körüli fpsel, az internetkapcsolatom néha csinál érdekes dolgokat, de alapvetően nincs vele probléma.

IRL Zsófi vagyok, 17 éves, Budapesten lakom, gimnáziumba járok, 11. osztályba. Szabadidőmben a wowon kívül elég sokmindennel foglalkozom.
Hetente két raiden rendszeresen részt tudnék venni. Tudom, hogy ez nem túl sok, de nagyonnagyon reménykedem benne, hogy elég komprumisszumkészek vagytok, látjátok bennem a lelkesedést és felvesztek.

Ha valamit kihagytam, ingame megtaláltok általában estefelé, ill. figyelem a forumot is.

rebb

Reply with quote  
 Post subject: Re: Apply: Rebbencs - resto druid
PostPosted: 2009.09.15. 00:06 Report this post  

Hai!

mostanában forumtrollkodok ugyhogy ideis biggyesztek.
szimpatikus apply, egyetlen gond van, az pedig a heti 2 raid. lehetne talán 2és fél,esetleg 3 abbol a heti 2böl? valami ilyesmi volt valamikor a szabályzatban, bár már énse mindig vagyok képben..

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 01:04 Report this post  

engem is ismersz csak én már másik karival tolom, nem merem ide irni a warrim nevét mer lehet kapom az instant kicket :) (amugy Kela tesója vagyok) kedves, aranyos csajszi, többre sajnos emlékszem.
byez és sok sikert:)

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 02:02 Report this post  

szia,
persze, hogy emlékszem :) viszont akkoriban még egyikünk sem volt aktív raider, csak sha'tari reput farmoltunk együtt rengeteget :lol:
amúgy jópofa jelentkezés, meg én is aranyos, kedves lányként emlékszem Rád (de ki tudja miért, mindigis azt hittem, hogy idősebb vagy :oops: )

ha annyira elszánt és ügyes, mint amilyen jó jelentkezést írt, akkor nem lesz gond szerintem Rebbenccsel :)
szóval sok sikert kívánok

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 05:35 Report this post  

Üdv!

Örülök, hogy megírtad végül az applyt, én annak is, hogy a többieknek tetszik.
Most ébredtem, nem vagyok még ébren a meseíráshoz, de az tuti, hogy Rebbencsről csak jót tudok mondani. Anno tankként jó volt nem meghalni, papként meg szerintem jól kiegészítettük egymást a raideken. Hozzáállásban, odafigyelésben tuti hogy nem lenne semmi gond. Amennyire csak lehet, annyira nagy + a részemről. A többi az Offik dolga. Napközben még elolvasom mit írtam, és kiegészítem, ha vmit kihagytam :)
Mindenkinek szép napot! Jó munkát/sulit... kinek mit :)

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 06:41 Report this post  

Hű köszönöm a sok dicsértet meg bizalmat =)

Sajnos nem tudom azt mondani, hogy be tudom vállalni a 3 raidet, mert nem így van... Olvastam az elvárásokat, láttam, hogy heti 3 raiden kell részt venni, de megnéztem azt is, hogy milyen kasztokat kerestek most, és mivel resto druidot pont nem, bízom benne, hogy nem lesz gond, ha nem megyek pár raidre.
Ettől függetlenül igyekezni fogok és sokszor meg fogom majd oldani, hogy heti 2-nél többször is ittlegyek. (szóval esetleg 2ésfél lehet..)

rebb

Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 08:12 Report this post  

"Ettől függetlenül igyekezni fogok és sokszor meg fogom majd oldani, hogy heti 2-nél többször is ittlegyek."
-Kicsit duelezni kell érte a szülőkkel, gondolom. :)

Szimpatikus Apply ;)

Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 08:56 Report this post  

Kukucs!

Nem lehetne esetleg... heti 3? :roll:

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 09:58 Report this post  

Szia!

Félre ne értsd a szőrözésünket, ezzel a vállalt raidekkel kapcsolatban (esetleg páratlan héten 2, pároson 3? :) ), de annak ellenére, hogy minket nem hajt a "tatár" (mi hajtjuk őt), a mindenkori bevethetőséggel nekünk is számolnunk kell.

Kicsit érthetőbben: progress fighton és/vagy túljelentkezés esetén az aktív healerek bizony előnyt élveznek a kevésbé aktívakkal szemben.
Az sem jó ha sok van és az sem ha kevés, ezért megpróbáljuk úgy alakítani a dolgokat, hogy ne kelljen túl sokszor kispadra kényszeríteni az embereket.

A jelenlegi healer állományba, (Thai előrejelzett!!! aktivitás csökkenésével és a többiekét figyelembe véve) még egy resto druidának lenne hely, az átlagos 2 raidspotot tekintve.

A jelentkezés minőségét, és a pozitív véleményeket figyelembe véve részemről egy +, megnézhetjük valójában mennyi az annyi (minden tekintetben).

Várom a többiek rakcióját, kiváltképpen Thainiel mesterét.

Üdv, Zin.

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 2009.09.15. 12:01 Report this post  

Szükségünk van egy nőstény fára :)

Profile  
Reply with quote  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour