..:: Cold Fusion ::..

..:: Cold Fusion guild Foruma ::..
It is currently 2010.09.07. 17:53

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: TGF - Combat Rogue - Karura
PostPosted: 2009.09.16. 21:42 Report this post  

-Bemutatkozás- Üdv kedves olvasó! Gelencsér István a becses nevem és 17 éves gimis tanuló vagyok. Tudni kell rólam, hogy ha valami nem tetszik azt megmondom akármi legyen az. Szeretem a maximumot kihozni magamból és indönként szoktam okoskodni is ami sokaknak nem tetszik. Általában hétköznap 3-4 fele otthon vagyok és 1-2 óra elmegy a tanulásra majd beülök a gép elé és izomból WoW. Van egy barátnöm akivel szeretek foglalkozni ezért vannak olyan napok (héten kb 3-4 nap) amikor nem lépek fel WoW ra. Azt hiszem többet majd megtudtok rólam ha már köztetek vagyok.

-Jelentkezés- A karakter amivel jelentkezek az egy Rogue Class név szerint Karura.
Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... p&n=Karura
2 Combat talentem van. Az egyiket akkor használom ha a bossról nem kell kiváltani ill a másikat ha a bossnál addok is részt vesznek a fight során. Ezzel a karival az elsö guildem a Warriors of Fate nevü guild volt ahonnan kirugtak mert megmondtam hogy mi az amin változtatni kéne és ez nekik nem tetszet hogy ilyen felhangon mondom ezt. Második guildem az a T R I Á D volt ahonnan azért léptem ki mert volt egy 2 hónapos kihagyásom. Ugyebár a raidek Vasárnap és Csütörtök közt vannak, hogy meik napokon tudok lenni az változó. Van hogy csak 3 de az is elképzelhetö hogy mindegyiken részt tudok venni, de amennyiben nem akkor azt rögtöm közlöm hogy számítsatok rá. Egy 25 fös raiden képes vagyok minimum 4500 as DPS-t tolni amennyiben minden melee erösitö buff fent van rajtam. Sajnos a gearem még nagyon hiányos mert ez a karim a legfrissebb 80 as. Azért jelentkeznék hozzátok hogy ne unatkozzak esténként és kiváncsi vagyok rá hogy mekkora DPS-t tudok kitolni egy rugóval raiden maximálisan full gearben.

-Hátrányom- A gépem az fullos az internetem viszont nem. Erre egy példa: General Vezax szakítása. Sajnos 2 percenként van egy 1 seces laggom amikoris a Wifi-m frissiti magát vagy gözöm sincs(már hozzászoktam) és ilyenkor a lényeges dolgokat bebakizhatom ha rosszkor jön.

-Elérhetöségem- WoW in-game megtalálhattok ugyebár a rugómmal (Karura) és egyéb karijaimon (Dream - Main Feral, Off Balance druid) (Haku - Main Holy priest). Ez az e-mail cimem: tao-len@hotmail.com

Amennyiben megfelel az apply-m és netán kifelejtettem volna valamit szívesen felmegyek Ventrire és faggathattok egyéb dolgokrol :)

Reply with quote  
 Post subject: Re: TGF - Combat Rogue - Karura
PostPosted: 2009.09.17. 22:38 Report this post  

Szia

Hát van mit fejlődni még gear ügyileg :) Gemek sajnos nem epikek, valamint ajánlom figylemedbe az agility-s greatness card-ot úgy tudom jó rugónak :) Többi majd az elvtársak közlik :)

Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: TGF - Combat Rogue - Karura
PostPosted: 2009.09.19. 18:20 Report this post  

Szia!

Köszönjük a jelentkezésedet, de az officerek döntése alapján el kell, hogy utasítsam.
További jó játékot és lootban gazdag instázást.

Thai
CF officer

Profile  
Reply with quote  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour