-Bemutatkozás- Üdv kedves olvasó! Gelencsér István a becses nevem és 17 éves gimis tanuló vagyok. Tudni kell rólam, hogy ha valami nem tetszik azt megmondom akármi legyen az. Szeretem a maximumot kihozni magamból és indönként szoktam okoskodni is ami sokaknak nem tetszik. Általában hétköznap 3-4 fele otthon vagyok és 1-2 óra elmegy a tanulásra majd beülök a gép elé és izomból WoW. Van egy barátnöm akivel szeretek foglalkozni ezért vannak olyan napok (héten kb 3-4 nap) amikor nem lépek fel WoW ra. Azt hiszem többet majd megtudtok rólam ha már köztetek vagyok.
-Jelentkezés- A karakter amivel jelentkezek az egy Rogue Class név szerint Karura.
Armory link:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... p&n=Karura2 Combat talentem van. Az egyiket akkor használom ha a bossról nem kell kiváltani ill a másikat ha a bossnál addok is részt vesznek a fight során. Ezzel a karival az elsö guildem a Warriors of Fate nevü guild volt ahonnan kirugtak mert megmondtam hogy mi az amin változtatni kéne és ez nekik nem tetszet hogy ilyen felhangon mondom ezt. Második guildem az a T R I Á D volt ahonnan azért léptem ki mert volt egy 2 hónapos kihagyásom. Ugyebár a raidek Vasárnap és Csütörtök közt vannak, hogy meik napokon tudok lenni az változó. Van hogy csak 3 de az is elképzelhetö hogy mindegyiken részt tudok venni, de amennyiben nem akkor azt rögtöm közlöm hogy számítsatok rá. Egy 25 fös raiden képes vagyok minimum 4500 as DPS-t tolni amennyiben minden melee erösitö buff fent van rajtam. Sajnos a gearem még nagyon hiányos mert ez a karim a legfrissebb 80 as. Azért jelentkeznék hozzátok hogy ne unatkozzak esténként és kiváncsi vagyok rá hogy mekkora DPS-t tudok kitolni egy rugóval raiden maximálisan full gearben.
-Hátrányom- A gépem az fullos az internetem viszont nem. Erre egy példa: General Vezax szakítása. Sajnos 2 percenként van egy 1 seces laggom amikoris a Wifi-m frissiti magát vagy gözöm sincs(már hozzászoktam) és ilyenkor a lényeges dolgokat bebakizhatom ha rosszkor jön.
-Elérhetöségem- WoW in-game megtalálhattok ugyebár a rugómmal (Karura) és egyéb karijaimon (Dream - Main Feral, Off Balance druid) (Haku - Main Holy priest). Ez az e-mail cimem:
tao-len@hotmail.comAmennyiben megfelel az apply-m és netán kifelejtettem volna valamit szívesen felmegyek Ventrire és faggathattok egyéb dolgokrol